Να στείλετε μήνυμα
Υποστηρίζεται έως και 5 αρχεία, κάθε μέγεθος 10M. Εντάξει
Audental Bio-Material Co., Ltd 86--18528036065 Info@audentalzir.com
Νέα Λάβετε προσφορά
Αρχική Σελίδα - Νέα - Συχνές ερωτήσεις (FAQ) από τους πελάτες

Συχνές ερωτήσεις (FAQ) από τους πελάτες

September 6, 2023

 

Πρόσφατα, έχουμε λάβει πολλές ερωτήσεις για τα προϊόντα μας και τις υπηρεσίες από τους πελάτες, έτσι σε αυτό το περιεχόμενο, πρόκειται να επιλέξουμε 5 ερωτήσεις που απαντούν.

 

(Q1) σας κάνετε τύποι έχει ένα εργοστάσιο για να εξασφαλίσει την αποδοτική παραγωγή των φραγμών zirconia;

Ναι, Audental εντοπίζει τρία εργοστάσια στη Σαγκάη, Qinghuangdao και το Τσάνγκσα για την αποτελεσματική παραγωγή των φραγμών zirconia και υιοθετεί τις βιομηχανία-οδηγώντας τεχνικές εξοπλισμού και παραγωγής για να εξασφαλιστεί η προηγμένη απόδοση των προϊόντων μας.

Η διαδικασία γραμμών παραγωγής των φραγμών zirconia περιλαμβάνει: μίξη, ξηρά συμπίεση, ισοστατική συμπίεση, προ-συμπύκνωση, στροφή, εκτύπωση και συσκευασία.

 

 

(Q2) πώς μπορείτε να εξασφαλίσετε την ποιότητα των προϊόντων σας;

Το Audental έχει τις διαδικασίες ποιοτικού ελέγχου για να εξασφαλίσει σταθερό τον υψηλό - ποιότητα των φραγμών zirconia Audental, και τα προϊόντα φραγμών zirconia μας έχουν περάσει από διάφορες δοκιμές αγνότητας, και πιστοποιούνται από τις διάφορες εθνικές και διεθνείς αντιπροσωπείες, όπως το FDA, το CE, ο ISO, TUV και CFDA.

 

 

(Q3) παρέχετε το cOem και τις υπηρεσίες ODM;

Παρέχουμε το cOem και τις υπηρεσίες ODM για τους πελάτες για όλους τους τύπους φραγμών zirconia μας. Από όλους σε ένα τρισδιάστατο υπέρ οδοντικό Zirconia ο φραγμός, στο πολυστρωματικό Zirconia εμποδίζει και προ σκιασμένο Zirconia εμποδίζει κ.λπ. Όλο που πρέπει να κάνετε είναι να σταλεί μας το λογότυπο επιχείρησής σας και άλλες απαιτήσεις, συν την ομάδα μας θα βοηθήσουν επίσης με το σχέδιο συσκευασίας.

 

(Q4) σας κάνετε τύποι παρευρίσκεται στις εκθέσεις που μπορώ να επισκεφτώ;

Ναι, το κάνουμε μια προτεραιότητα για να παρευρεθούμε στις βασικές σφαιρικές οδοντικές εκθέσεις όλο το χρόνο, φέτος παρευρεθήκαμε στην ημέρα εργαστηρίων στο Σικάγο ΗΠΑ, IDS στην Κολωνία Γερμανία, IDEX στη Ιστανμπούλ Turkiye, την οδοντική Νότια Κίνα σε Guangzhou Κίνα, Sino οδοντικό στο Πεκίνο Κίνα και VIDEC στο Ανόι Βιετνάμ, και πρόκειται να παρευρεθούμε σε οδοντικό EXPO Ρωσία στη Μόσχα το Σεπτέμβριο.

Τύποι είστε ευπρόσδεκτοι να επισκεφτείτε το θάλαμό μας, εάν χρειαστείτε περισσότερες λεπτομέρειες, παρακαλώ μας στέλνετε ένα μήνυμα, θα φτάσουμε σύντομα.

 

(Q5) παρέχετε τα ελεύθερα δείγματα;

Γενικά, εάν είναι η πρώτη αγορά σας, ναι μπορούμε να παρέχουμε τα ελεύθερα δείγματα σε σας, να αισθανθούν ελεύθεροι να διατάξουμε.

 

 

Πρόσθιες περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας, παρακαλώ κοιτάζουν βιαστικά μέσω του ιστοχώρου μας ή μας έρχονται σε επαφή με άμεσα.