Να στείλετε μήνυμα
Υποστηρίζεται έως και 5 αρχεία, κάθε μέγεθος 10M. Εντάξει
Audental Bio-Material Co., Ltd 86--18528036065 Info@audentalzir.com
Εταιρικό Προφίλ Λάβετε προσφορά
Αρχική Σελίδα -

Audental Bio-Material Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ

Audental Bio-Material Co., Ltd
 • Είδος Επιχείρησης

  Κατασκευαστής

 • Κύρια Αγορά

  Βόρεια Αμερική,Νότια Αμερική,Δυτική Ευρώπη,Ανατολική Ευρώπη,Ανατολική Ασία,Νοτιοανατολική Ασία,Μέση Ανατολή,Αφρική,Ωκεανία,Σε όλο τον κόσμο

 • Μάρκες

  Audental

 • Αριθμός Υπαλλήλων

  80~100

 • Ετήσιες πωλήσεις

  6000000-8000000

 • Ιδρύθηκε Έτος

  2007

 • Εξαγωγή pc

  80% - 90%

Λάβετε προσφορά
Συνεχίζουμε να δουλεύουμε στο διαδίκτυο, να επικοινωνούμε.

Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερες πληροφορίες για το προϊόν ή την πιο πρόσφατη προσφορά, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας ανά πάσα στιγμή, θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να παρέχουμε περισσότερες υπηρεσίες.

επαφή

86--18528036065

Εισαγωγή

Ιδρύθηκε το 2007, η Audental είναι ένας από τους πρωτοπόρους στην Κίνα στην κατασκευή οδοντικών κράματος πολύτιμων μετάλλων και αξιόπιστα μπλοκ ζιρκόνια,με εγκαταστάσεις παραγωγής που βρίσκονται στην κινεζική πόλη Σαγκάη, Qinhuangdao, και Changsha, όλα συμμορφώνονται με το ISO13485, ενώ τα οδοντικά μπλοκ ζιρκόνια και τα μεταλλικά κράματα πιστοποιούνται με CE0197 και FDA.

Η Audental υιοθέτησε την ιαπωνική τεχνολογία παραγωγής ζιρκόνιας για την παραγωγή υψηλής ποιότητας κεραμικών οδοντικών μπλοκ ζιρκόνιας,το οποίο πέρασε τις αυστηρές δοκιμές της Κινέζικης Υπηρεσίας Τροφίμων και Φαρμάκων και του χορηγήθηκε το πιστοποιητικό καταχώρισης ιατρικής συσκευής της Κίνας.

Η Audental είναι αφοσιωμένη στον τομέα των οδοντιατρικών βιοϋλικών και επικεντρώνεται ιδιαίτερα στα κράματα ευγενών μετάλλων και στα βιοκεραμικά υλικά.παραγωγή υψηλού επιπέδου, ακρίβεια και καινοτομία, η Audental δημιουργεί ανώτερη αξία για τους πελάτες και παρέχει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας.

Η Audental εξασφαλίζει τη συνεπή κατασκευή ασφαλών, ακριβών, επαγγελματικών και υψηλού επιπέδου οδοντιατρικών τελικών προϊόντων μέσω της τεχνολογίας αιχμής, της τελευταίας τεχνολογίας παραγωγής και των διαδικασιών δοκιμών,και αυστηρά και προηγμένα συστήματα διαχείρισης της ποιότητας.

 

Ιστορία

Το Audental είναι τα πρώτα κράματα πολύτιμων μετάλλων και ο αξιόπιστος κατασκευαστής zirconia στην Κίνα από το 2007, που πιστοποιείται από TUV, CE0197, το FDA, CFDA (NMPA) & το ISO.

Υπηρεσία

Ως σημαντικός κατασκευαστής οδοντικών υλικών, ηΕpiιδιωκόμαστε να εpiιτελίζουμεκαινοτόμο οδοντιατρικόπροϊόντα και τις υπηρεσίες που υπερβαίνουν τιςς ς ςπροσδοκίεςΚαι το κάνουμε αναπτύσσοντας στενές συνεργασίες με τους πελάτες μας, παρέχοντας πιο ακριβείς και έγκαιρες υπηρεσίες,εξασφαλίζοντας ότι παρέχουμε τις καλύτερες συνθήκες εργασίας και περιβάλλον για τους υπαλλήλους μας. 

Η ομάδα μας

Η ομάδα μας αποτελείται από τους ιδιαίτερα πεπειραμένους επαγγελματίες πλήρως δεσμευμένους στην παροχή υψηλή - ποιότητα και δημιουργικές οδοντικές λύσεις, την εστίαση πελατών στον πυρήνα των εταιρικών τιμών Audental.

Σαν προεξέχοντα οδοντικό υλικό κατασκευαστή, προσπαθούμε να παραδώσουμε τα καινοτόμες οδοντικές προϊόντα και τις υπηρεσίες που υπερβαίνουν τις προσδοκίες του πελάτη μας και κάνουμε αυτό με την ανάπτυξη των στενών συνεργασιών με τους πελάτες μας, παράδοση των ακριβέστερων και -έγκαιρων υπηρεσιών, σιγουρεμένος παρέχουμε τις καλύτερα συνθήκες εργασίας και το περιβάλλον για τους υπαλλήλους μας.

Η δημιουργία αξίας είναι στον πυρήνα για την ομάδα επαγγελματιών μας, συμμετέχοντας συγχρόνως φιλενεργά στην εκτενείς έρευνα και την ανάπτυξη, που χρησιμοποιούν την πείρα από τις πολλαπλές επιστήμες, παρέχοντας τις οικονομικώς αποδοτικές οδοντικές λύσεις στους πελάτες μας.

 

Κίνα Audental Bio-Material Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ 0

 

Κίνα Audental Bio-Material Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ 1Κίνα Audental Bio-Material Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ 2Κίνα Audental Bio-Material Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ 3

Κίνα Audental Bio-Material Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ 4