Να στείλετε μήνυμα
Υποστηρίζεται έως και 5 αρχεία, κάθε μέγεθος 10M. Εντάξει
Audental Bio-Material Co., Ltd 86--18528036065 Info@audentalzir.com
Νέα Λάβετε προσφορά
Αρχική Σελίδα - Νέα - Πλεονεκτήματα Zirconia για τις οδοντικές αποκαταστάσεις

Πλεονεκτήματα Zirconia για τις οδοντικές αποκαταστάσεις

September 6, 2023

 

Για σχεδόν τρεις δεκαετίες, τα οδοντικά μπλοκ ζιρκόνιας χρησιμοποιούνται για ενδοδοντικές στήλες και εμφυτεύματα.που άλλαξε εντελώς την οδοντιατρική βιομηχανία προς το καλύτερο.Το ζιρκόνιο δημιουργεί τις ισχυρότερες στέμνες και τα τελευταία χρόνια, κατασκευαστές όπως η Audental Bio-Material Company έχουν βελτιώσει σημαντικά τη διαφανειακότητα του στέμματος για να δημιουργήσουν μια μορφή σμάλτου.Αυτό σημαίνει ότι οι οδοντικές αποκαταστάσεις από ζιρκόνια είναι τόσο φυσικές όσο και απίστευτα ανθεκτικές..

 

Ποια είναι λοιπόν τα πλεονεκτήματα της χρήσης ζιρκόνιας για την οδοντιατρική αποκατάσταση;

 

Εδώ είναι μερικά πλεονεκτήματα σχετικά με το γιατί το ζιρκόνιο κερδίζει δημοτικότητα μεταξύ των οδοντιάτρων.

  • Προσφέρει υψηλή αντοχή

Ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα της χρήσης ζιρκονίου σε σχέση με άλλα υλικά είναι η αντοχή και η αντοχή του.Το ζιρκόνιο είναι φτιαγμένο από το ισχυρότερο υλικόΤο άλλο καλύτερο είναι ότι, επειδή το δόντι είναι τόσο ισχυρό, ο οδοντίατρος δεν χρειάζεται να κάνει καμία προετοιμασία για το δόντι.

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Πλεονεκτήματα Zirconia για τις οδοντικές αποκαταστάσεις  0

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Πλεονεκτήματα Zirconia για τις οδοντικές αποκαταστάσεις  1

  • Βιογραφία-συμβατότητα

Πολλοί οδοντίατροι επιλέγουν το ζιρκόνιο λόγω της βιοσυμβατότητας του, και είναι λιγότερο πιθανό να προκαλέσει το σώμα σε οποιαδήποτε αντίδραση ή ανοσολογική απόκριση όπως φλεγμονή.Σε σύγκριση με άλλα οδοντιατρικά υλικά, το ζιρκόνιο προσφέρει μεγαλύτερη συμβατότητα και είναι εντελώς ασφαλές στη χρήση.

Η ζιρκόνια θεωρείται ακόμη και η καλύτερη επιλογή για τους ασθενείς, οι οποίοι είναι ευαίσθητοι στα μέταλλα, και σε μερικούς ανθρώπους, τα μέταλλα θα προκαλέσουν αλλεργικές αντιδράσεις επίσης.Το στέμμα από ζιρκόνια είναι γνωστό ότι προσφέρει υψηλότερη βιοσυμβατότητα χωρίς δυσμενείς επιπτώσεις..

  • Μακροζωία

Το ζιρκόνιο θεωρείται το υλικό υψηλότερης αντοχής, οπότε είναι λιγότερο πιθανό να γίνει θραύση, να χαλάσει ή να φθαρεί.Το ζιρκόνιο θα διαρκέσει για μια ολόκληρη ζωή.Αν οι ασθενείς αναζητούν μια μακροπρόθεσμη λύση, τότε μπορούν να επιλέξουν την αποκατάσταση του ζιρκόνια.

  • Διαδικασία της ίδιας ημέρας

Αν επιλέγετε το ζιρκόνια για την οδοντική αποκατάσταση, τότε η διαδικασία μπορεί να γίνει σε μία μόνο επίσκεψη.Έτσι είναι πολύ εύκολο να χρησιμοποιήσετε την οδοντική μηχανή αλεύρι για να αλεύρι το μπλοκ ζιρκονίουΑυτό θα εξαλείψει τον αριθμό των επισκέψεων του ασθενούς στον γιατρό.

 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα μπλοκ ζιρκόνιας, ανατρέξτε στην ιστοσελίδα μας.